Warning: mysql_query(): You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE category_id=9' at line 1 in /home/int2000/d/7495/html/wp-includes/wp-db.php on line 1879 Sonicsia vastaan |

Sonicsia vastaan

Ensi tiistaina 20.6. kello 19:30 olisi tarjolla try-out -matsi Sonicsia vastaan. Tännekin sopii ilmoitella pääseekö vai ei ja montako muukalaista olisi tuomassa mukanaan.

Tarkennuksia: Päivämäärä oli aivan metässä, jostain olin senkin repäissyt, nyt kuitenkin oikein. Pelipaikka on vanha tuttu Salibandyareena ja kaikkia kykeneviä pyydetään paikalle. Try-out koskee siis kaikkia. Vai onko jollakulla muka sopimus ensi kaudesta 🙂

12 Kommenttia aiheeseen “Sonicsia vastaan”

 1. #8

  Oon tulossa. Kolme kaveria kotiutuu muukalaislegioonasta ja olis valmiina uusiin haasteisiin. Eli kolme kaveria mun lisäks tulossa.

 2. #25

  Lisätään tämänhetkiseen kokoonpanoon myös allekirjoittanut sekä pelurit #10 ja #19.

 3. #8

  Hei voisko ton pelinumero/nimi listan pistää johonki näkyville tai jotain? En muista ku oman numeroni ja hyvänä päivänä pari muuta…

 4. #25

  Hyvä kun muistutit, tuolla konehuoneen puolella makasi tällainen lista.

 5. #13

  Mä poden vielä murtunutta sormea, mutta täytyy katsoa pysyykö maila jo ens viikolla kädessä. Jos ei pysy, niin teipataan käsi mailaan….
  Kyselen myös yhtä vahvistusta.

 6. #42

  Kai minäkin sitten tulen…mutta tietysti sillä varauksella, etteivät työt syö miestä.

 7. Raga#2

  Mua legendaarisempaa pelaajaa tuskin koko Varsinais-suomesta löytyykään. Team-17-lla on suuri kunnia pitää minut riveissään myös ensi kaudella. Ja paaluahan meiltä löytyy se on aivan varma!

 8. Saska

  Mäkin tuun jos saan pelata

 9. #25

  Liitetään kokoonpanoon myös Saska, Tume, Tumen pelaajakokelas, Jussi ja kenties Matti. Ragakin saa tulla, tarvitaanhan me kärkikarvaaja!

 10. #8

  Mihin aikaan olis hyvä olla paikalla? Seiskalta? Vartti ennen? Pelin alkuun mennessä? Pelin jälkeen mun tapauksessa… vai mitä Heikkilä?

 11. #25

  Paikalle 19:30, mukaan kaikki kaapeista löytyvät oranssipaidat.

 12. RAGA#2

  Mä haluan olla seuraavas pelis “alapään karvaaja/tuulennopee kärki”

Lähetä kommentti

You must be logged in to post a comment.